Reno

Förra helgen åkte vi till Reno, Nevada. The Alexiou’s gör detta varje år eftersom Bill är med i ett event som heter Saint Baldricks sedan  7 år tillbaka. Det är ett event som samlar in pengar till barncancerforskning genom att folk rakar håret av sig. Pengarna kommer alltså från donationer från de som rakar sigs kompisar.
I år skulle också Melissas bästa vän som bor i Washington raka sig så hennes familj hade hyrt en stuga i Tahoe (nära Reno) över helgen och Melissa bodde där med dem. Så det var jag och alla utom Melissa som bilade till Reno 2 timmar ungefär på fredagen.

IMG_5497Reno är som ett mini-mini Las Vegas

IMG_5603

När vi kom dit så åkte vi till en restaurang där Melissas kompis familj var och för festade inför rakningen och efter det åkte vi till själva eventet.

Först var det ett irländskt band (Saint Patricks day) som spelade, sedan lite prat och sedan började rakningen. Över 300 personer rakade sig den kvällen, men som tur var så var bill bland de första så vi behövde inte vänta så länge.

Sedan åkte vi till deras kompisars hus där vi skulle sova. Vi åt pizza och sedan firade vi Elleannas 12e födelsedag med glasstårta. Familjen vi bodde hos hade två små barn och den andra familjen som var där hade 5 små barn… så det var inte så kul för mig så jag gick och lade mig.

IMG_5531

På morgonen fick vi jättegod frukost. Äggen kom från den andra familjens egna hönor! Resten var köpt men gott ändå haha.

IMG_5538

Sedan åkte vi upp till Tahoe till Melissas kompis familjs stuga och stannade där en timme eller så. De höll på att äta frukost och Sandy hade köpt med ett paket donuts.

IMG_5538 IMG_5543 IMG_5550


Sedan åkte vi hem till Roseville och till värmen igen.

Leave a comment